ОГНЕНА ХРИЗАНТЕМА - ПИРОТЕХНИКА И ФОЙЕРВЕРКИ

ОГНЕНА ХРИЗАНТЕМА - ПИРОТЕХНИКА И ФОЙЕРВЕРКИ

ул. Магахан 2
Панагюрище,
България
24.1859625
42.5007907
UserLikes
Име: ОГНЕНА ХРИЗАНТЕМА - ПИРОТЕХНИКА И ФОЙЕРВЕРКИ
Адрес: Панагюрище, ул. Магахан 2
Телефони: text to imagetext to image
Уеб сайт: http://www.ognena-hrizantema.com
E-mail: text to image
Отрасъл: Пиротехника
Дейност:

Проектиране, подготовка, организиране и осъществяване на фойерверк шоу-та и украса за всякакви мероприятия.

Ключови думи: огнена хризантема, пиротехника, пиротехнически изделия, заря, заря военен ритуал

За нас

Огнена хризантема ЕООД извършва проектиране и изпълнение на пробивно-взривни работи на кариери и рудници, специални взривни работи в утежнени условия, взривни работи за изкопи при прокарване на канализации и водопроводи в населени и извън населени места, разрушаване на сгради в жилищни райони, производствени сгради, халета и съоръжения. 

Огнена хризантема ЕООД има удоволствието да Ви предложи услугите си за проектиране, подготовка, организиране и осъществяване на фойерверк шоу за празници и фирмени партита, празненства и фиести на всяко посочено от Вас място. Организира увеселителни фойерверки за рождени дни, юбилейни тържества и други. Фирмата организира и подготвя различни видове празнични украси с балони, трансперанти и други на конферентни зали, зали за провеждане на партита, ресторанти и други. 


Фирмата е основана през 1993 година в гр. Панагюрище и е първата частна фирма с редовно заверен държавен лиценз в България. Основният предмет на дейност са пиротехническите ефекти - празнични илюминации /зари/; увеселителни фойерверки за концерти, шоу спектакли и партита; сценична пиротехника за изяви на закрито; специални пироефекти за рекламни и музикални видеоклипове, киното и телевизията; проектиране и изпълняване на взривни работи и специални взривни работи при утежнени условия в населени места и промишлени обекти. 


Огнена хризантема предлага в зависимост от часа /през деня или вечерно време/ и мястото на тържеството /в зала или на открито/ комбинации от различни видове ефекти на високата и ниската пиротехника, на които ще могат да се насладят възможно най-голям брой зрители.





 

Открийте ни в Google+